Аналітична довідка щодо звернень громадян до Державної екологічної інспекції у Волинській області на телефонну «Гарячу лінію» протягом 2023 року

    У Державній екологічній інспекції у Волинській області створено наказ № 11 від 20.01.2022 року «Про затвердження порядку роботи телефонної «Гарячої лінії»  Державної екологічної інспекції у Волинській області».

     Протягом 9 місяців до Державної екологічної Інспекції у Волинській області надійшло 30 звернень громадян, крім того на телефонну  «Гарячу лінію» звернулись 15 громадян. У зв'язку з військовою агресією російської федерації на території України кількість звернень громадян та звернення на «Гарячу лінію» зменшилось у порівнянні за звітний період 2021 року (120 звернень громадян та 47 звернень на «Гарячу лінію»). В зверненнях що надійшли до Державної екологічної інспекції у Волинській області у 2023 році від громадян були підняті питання незаконного видобутку піску, розорення прибережної смуги, незаконні рубки лісу та знищення зелених насаджень на територіях громад, про забруднення річки Стир та сморід на території міста Луцька та прилеглих територіях.  Державною екологічною інспекцією у Волинській області вживались  заходи з урахуванням вимог Постанови № 303 від 13.03.2023 року «Про припинення заходів державного нагляду (контролю) і державного ринкового нагляду в умовах воєнного стану».

       Крім того Державна екологічна інспекція нагадує, що звернення громадян на телефонну «Гарячу лінію» приймаються за номером 0332 72-33-96  в робочий час.

   

19.10.2023                                                                                       Олена ОНИСЮК

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці