Перший заступник начальника Державної екологічної інспекції у Волинській області Олександр Ткачук взяв участь у зустрічі зі студентами-лісівниками, роботодавцями та випускниками.

В рамках тижня факультету біології та лісового господарства на кафедрі лісового та садово-паркового господарства 7 листопада відбулась зустріч з метою збору пропозицій від здобувачів, роботодавців та інших стейкхолдерів для підготовки проекту нового навчального плану освітньо-професійної програми «Лісове господарство» для освітнього рівня «магістр».

На обговоренні були присутні директор філії Ківерцівське лісове господарство ДП «Ліси України» Анатолій Ярмолюк та директор Ківерцівського національного природного парку «Цуманська пуща» Віталій Деркач.

Під час засідання розглянуто питання відповідності освітньо-професійної програми та навчального плану стандартам вищої освіти, запитам ринку праці та вимогам галузі та сьогодення.

Студенти магістратури першого та другого року навчання мали можливість поспілкуватись зі стейкхолдерами, зокрема їх цікавили питання майбутнього працевлаштування, які компетентності важливі для успішного проходження співбесіди, на які навчальні дисципліни варто більше звернути увагу.

Роботодавці висловили задоволення рівнем підготовки випускників кафедри. Серед магістрантів є такі, які навчаються за дуальною освітою.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці