🌲Збережемо_життя_ялинці!🌲

Новорічне деревце 🎄з кожним роком набуває нового змісту. З кожним роком все більше людей відмовляється від живого дерева, використовуючи креативні ідеї альтернативних ялинок. Адже щорічно у цей період зелені насадження та ліси потерпають від громадян, які намагаються добути це дерево незаконним шляхом тим самим знищуючи – «зелені легені» нашої планети. 

🔰Державна екологічна інспекція у Волинській області пропонує кілька ідей для створення унікальної ялинки тим самим зробивши добру справу для природи і при цьому не відмовившись від традицій.

🟢Ялинка з паперу чи картону.Запросіть дітей створити власні аплікації, малюнки  – це стане чудовою забавкою для них. Також можна створити для дитини адвент - календар зі святковими завданнями і наклеїти його на стіну у вигляді ялинки.

🟢Ялинка з фото. Якщо ви уже давно не тримали у руках паперових фото, то це гарний привід повісити світлини на стіну у формі, яка б нагадувала контури ялинки.

🟢Креативна ялинка з рослин. Візьміть рослини які є вдома. Наприклад кипарис, розмарин чи евкаліпт. Ці рослини цілий рік  радують ароматом та зеленню, а прикрасивши їх гірляндами та іграшками, можуть стати чудовою альтернативою ялинки!

🟢3D ялинка. Для такої ялинки можна використовувати безліч матеріалів і технологій, застосовуючи творчий підхід: від підвісних куль до витончених гірлянд.

🟢Ялинки із печива,🍪 макаронів, цукерок🍬, шишок дуже подобаються дітям. Їх можна робити разом із дітьми, а потім разом і поласувати.

 🎄Ялинка зроблена своїми руками, буде оригінальною, та неодмінно створить особливий настрій у домі.

Гарного й затишного усім свята!

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці