Підведено підсумки роботи Інспекції за 2023 рік.

Сьогодні, 25 січня, під головуванням очільниці Державної екологічної інспекції у Волинській області Віри Баландіної, відбулося засідання колегії.

Участь у заході взяли перший заступник начальника Інспекції, заступник начальника Інспекції, начальники і завідувачі структурних підрозділів, державні інспектори з охорони навколишнього природного середовища та працівники установи.

В ході обговорення порядку денного було розглянуто низку важливих та актуальних питань, підведено підсумки роботи Державної екологічної інспекції у Волинській області за минулий рік та визначено пріоритетні завдання на 2024 рік.

Окрім того, розглянуто порядок фіксації фактів заподіяння шкоди довкіллю на веб-ресурсі «ЕкоЗагроза». Завдяки додатку кожен користувач має змогу оперативно отримувати актуальну інформацію про стан довкілля та подати своє електронне звернення про факти порушення природоохоронного законодавства.

Також було обговорено питання взаємодії інспекції з правоохоронними органами щодо протидії порушень проти довкілля.

Державна екологічна інспекція у Волинській області продовжує виконувати свої функціональні обов’язки та закликає громадян дотримуватися вимог чинного природоохоронного законодавства.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці