Інспекція продовжує інформувати органи місцевого самоврядування щодо функціонування застосунку #ЕкоЗагроза

30 січня інспекторами Державної екологічної інспекції у Волинській області проведено зустріч з представниками органів місцевого самоврядування, зокрема: з головою Копачівської ТГ Олександром Совтисом, з головою Рожищенської ТГ В’ячеславом Поліщуком, із заступником голови Сошичненської ТГ Віталієм Ярощуком та в. о. начальника земельного відділу та екології Олександром Трушиком, з головою Колківської ТГ Олександром Палінкевичем, з головою Прилісненської ТГ Ігорем Терещенком, з головою Ківерцівської ТГ Олександром Ковальчуком та старостами, з представниками Дубечненської ТГ, з представниками Володимирської  міської ради, сільськими старостами та працівниками управління інфраструктури КП «Полігон».

Темою  зустрічі було обговорення щодо функціонування вебресурсу #ЕкоЗагроза.

Завдяки застосунку кожен має змогу повідомити про факти заподіяння шкоди навколишньому природному середовищу, свідками яких вони стали.

Під час зустрічі фахівці Інспекції за допомогою наочних засобів наглядно ознайомили представників територіальних громад з алгоритмом дій при направленні електронних звернень через зазначений сервіс.

Також Інспекторами було наголошено, що при подачі інформації про екологічні порушення заявник проходить обов’язкову процедуру електронної ідентифікації та автентифікації. Анонімні звернення не розглядаються.

Для зручності кожного, у застосунку доступна функція виклику екстрених служб.

Посилання на веб-ресурс #ЕкоЗагроза https://ecozagroza.gov.ua

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці