Відбулась робоча зустріч з представниками Луцької територіальної громади

6 лютого перший заступник начальника Державної екологічної інспекції у Волинській області Олександр Ткачук провів робочу зустріч у Луцькій міській раді з секретарем міської ради - Юрієм Безпятком та зі старостами Луцької громади.

Під час зустрічі Олександр Ткачук детально розповів про роботу веб ресурсу #ЕкоЗагроза, розробленого Міністерством захисту довкілля і природних ресурсів України за підтримки Міністерства цифрової трансформації України та партнерів. 

Завдяки застосунку кожен користувач має змогу оперативно отримувати актуальну інформацію про стан довкілля та подати своє електронне звернення про всі виявлені факти порушення природоохоронного законодавства. 

Також обговорили алгоритм дій при направлені до веб ресурсу #«ЕкоЗагроза» електронних звернень від громадян, які стали свідками порушень природоохоронного законодавства. 

Крім того, в ході зустрічі обговорено питання щодо поводження з відходами на території громади, зміни у законодавстві щодо поводження з відходами, прийняття нового Закону України «Про управління відходами», а також виконання органом місцевого самоврядування делегованих повноважень.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці